Alles over onze mensen

Wie zijn wij?
Afspraak makenOnze behandelingen
Wie zijn wij?

Wij zijn dé behandelaar om, samen met u, te werken aan het herstel van uw blessure.

bewegingsdeskundigen

De medewerkers van De Boog zijn als fysiotherapeut echte bewegingsdeskundigen. Bij problemen in het bewegingsapparaat zijn wij met onze expertise de behandelaar bij uitstek om, samen met u, te werken aan het herstel van uw blessure.

Wij behandelen alle klachten aan het bewegingsapparaat en zijn gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten ontstaan door voetbal, tennis en golf. Hierbij maakt De Boog Fysiotherapie gebruik van de nieuwste bewezen behandeltechnieken.

Vooral bij de behandelingen voor rugrevalidatie hebben we in ruime mate onze expertise bewezen.

Jeroen Boogmans

In 1995 studeerde Jeroen af aan de Leidse Hogeschool. Daarna werkte Jeroen 5 jaar in het Spine and Joint Centre in Rotterdam en 3,5 jaar in een fysiotherapiepraktijk in Noordwijk.

In 2004 startte hij De Boog Fysiotherapie. Echografie is één van zijn specialismes.

Naast zijn brede interesse in sport is hij zelf fanatiek op het gebied van tennis, voetbal, golf en ski.

Tjeerd Star

In 2007 studeerde Tjeerd Star af als fysiotherapeut en trad direct in dienst bij De Boog Fysiotherapie. Toen nog in Noordwijkerhout maar inmiddels volledig in Noordwijk in het prachtige Azzurro.

Door de jaren heen heeft Tjeerd zich onder andere gespecialiseerd in echografie en Dry Needling.

Naast fysiotherapeut zijn, is Tjeerd hoofdtrainer op tennisvereniging KLTV in Katwijk. Daarnaast zijn zijn hobby’s onder andere tennis, voetbal, golf en skiën.

Rick Gutlich

 

Rick Gutlich (1992) is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna hij sinds februari 2015 is komen te werken bij De Boog Fysiotherapie.

Hij richt zich op het optimaal kunnen functioneren van het gehele bewegingsapparaat. Dit houd in dat hij u kan helpen met klachten in heel het lichaam, van uw nek tot uw grote teen. Rick heeft ervaring met het behandelen van zowel jongeren als ouderen, sporters en niet sporters. Wat u ook doet in uw dagelijks leven, hij helpt u om optimaal te kunnen bewegen.

Zijn specialisaties liggen op het gebied van ’Kinesio Taping’ en ‘Dry Needling’. Door deze middelen kan er een extra boost gegeven worden aan het herstel van uw klachten.

Naast bovenstaande specialisaties heeft Rick de cursus afgerond voor het analyseren en optimaliseren van de hardlooptechniek. Het aanpassen van de looptechniek kan vele klachten snel doen verminderen. Op de juiste manier bewegen betekend blessurevrij sporten!

Mijn naam is Michiel Eggen. Ik heb fysiotherapie gestudeerd aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan. Daar ben ik in 2007 geslaagd.
Na een jaar gewerkt te hebben voor het SMC-Oegstgeest heb ik de studie Manuele Therapie opgepakt naast mijn werk. Deze master rondde ik in 2011 af.
Na het SMC-Oegstgeest ben ik een kleine 3 jaar werkzaam geweest voor Fysiotherapie Van der Salm in Leiden.
Sinds begin 2015 werk ik voor Fysiotherapie Gezondheidscentrum Merenwijk in Leiden.

Daarnaast houd ik me veel bezig met voetklachten en steunzolen. Ik ben importeur van het concept steunzolen van Step Forward Orthotics.
Dit is goed te combineren met mijn werkzaamheden als fysiotherapeut en is vaak een mooie aanvulling.
De uitdaging binnen de manuele therapie ligt er voor mij in dat ik het belangrijk vind dat de klant geen angst heeft voor ‘kraken’.
Door middel van een goede uitleg en rustige technieken vind ik het belangrijk dat de klant de meerwaarde van manuele therapie ervaart.
Voor De Boog Fysiotherapie hoop ik met mijn manuele therapie ook een aanvulling te kunnen zijn.

Tot ziens, Michiel Eggen

De Boog Fysiotherapie Noordwijk