Alles over onze mensen

Wie zijn wij?
Afspraak makenOnze behandelingen
Wie zijn wij?

Wij zijn dé behandelaar om, samen met u, te werken aan het herstel van uw blessure.

bewegingsdeskundigen

De medewerkers van De Boog zijn als fysiotherapeut echte bewegingsdeskundigen. Bij problemen in het bewegingsapparaat zijn wij met onze expertise de behandelaar bij uitstek om, samen met u, te werken aan het herstel van uw blessure.

Wij behandelen alle klachten aan het bewegingsapparaat en zijn gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten ontstaan door voetbal, tennis en golf. Hierbij maakt De Boog Fysiotherapie gebruik van de nieuwste bewezen behandeltechnieken.

Vooral bij de behandelingen voor rugrevalidatie hebben we in ruime mate onze expertise bewezen.

Jeroen Boogmans

In 1995 studeerde Jeroen af aan de Leidse Hogeschool. Daarna werkte Jeroen 5 jaar in het Spine and Joint Centre in Rotterdam en 3,5 jaar in een fysiotherapiepraktijk in Noordwijk.

In 2004 startte hij De Boog Fysiotherapie. Echografie is één van zijn specialismes.

Naast zijn brede interesse in sport is hij zelf fanatiek op het gebied van tennis, voetbal, golf en ski.

Tjeerd Star

In 2007 studeerde Tjeerd Star af als fysiotherapeut en trad direct in dienst bij De Boog Fysiotherapie. Toen nog in Noordwijkerhout maar inmiddels volledig in Noordwijk in het prachtige Azurro.

Door de jaren heen heeft Tjeerd zich onder andere gespecialiseerd in echografie en Dry Needling.

Naast fysiotherapeut zijn, is Tjeerd hoofdtrainer op tennisvereniging KLTV in Katwijk. Daarnaast zijn zijn hobby’s onder andere tennis, voetbal, golf en skiën.

Thom de vries

Mijn naam is Thom de Vries en ik heb fysiotherapie gestudeerd aan THIM internationale hogeschool voor fysiotherapie. Het mooiste aan mijn beroep als fysiotherapeut vind ik het contact met mensen, het kunnen bijdragen aan de gezondheid van patiënten en het opmerken van vooruitgang bij patiënten die klachten hebben ervaren. In mijn werk vind ik het van belang dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en dat er rekening wordt gehouden met de wensen van de patiënt. Samen gaan we op zoek naar een oplossing voor niet alleen de korte termijn, maar ook juist voor de lange termijn.

Zelf ben ik sinds een aantal jaar ook woonachtig in Noordwijk. Het werken bij De Boog Fysiotherapie in het mooie Azzurro, is wat mij betreft altijd een prettige beleving.

Naast mijn werk als fysiotherapeut breng ik graag tijd door met mijn gezin, speel ik voetbal en reis ik graag.

 

 

 

BenjAMIN VAN DEN Haak

Mijn naam is Benjamin van den Haak en ben sinds de zomer van 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden.

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al een fanatieke sporter geweest met een groot interesse voor het menselijk lichaam. Sporten is altijd al mijn first nature geweest. Mijn CIOS opleiding en opleiding Fysiotherapie hebben mijn passie voor sport (vnl. fitness) en gezondheid alleen maar meer aangesterkt. We weten inmiddels dat gezondheid een breed begrip is en niet alleen maar bewegen is. Het omvat het sociale, mentale, emotionele, spirituele en fysieke domein. En de strijd ligt hem in al deze gebieden.

Nu mijn opleiding Fysiotherapie afgerond te hebben ben ik zeer enthousiast om mijn kennis en ervaring vanuit mijn studie en persoonlijke ontwikkeling eindelijk toe te gaan passen binnen het beroepenveld.


De Boog Fysiotherapie Noordwijk