Alles over

Fysiotherapie
Afspraak makenOnze behandelingen

Bij De Boog Fysiotherapie behandelen we allerlei soorten klachten.

Fysiotherapie

Bij De Boog Fysiotherapie behandelen we allerlei soorten klachten. Zeker op het gebied van rugrevalidatie hebben we in ruime mate onze expertise bewezen.

Omdat we binnen onze praktijk veel sportblessures zien en dan vooral tennis-, voetbal- en golfblessures geven we hieronder enkele adviezen voor deze vaak voorkomende blessures.

Bij de behandeling van (sport)blessures maakt De Boog Fysiotherapie gebruik van de nieuwste bewezen behandeltechnieken.

Wij bekijken ook je techniek

Tennisblessures

Jeroen en Tjeerd zijn beiden ook tennisleraar en kunnen daarom makkelijk de koppeling maken tussen tennistechniek en tennisblessure.

Afspraak maken
Tennis

Jeroen en Tjeerd zijn beiden ook tennisleraar en kunnen daarom makkelijk de koppeling maken tussen tennistechniek en tennisblessure. Als iemand bijvoorbeeld een tennisblessure heeft als gevolg van een verkeerde techniek, dan zou eindeloos blijven behandelen niet zinvol zijn. In zo’n geval wordt ook de techniek bekeken en eventueel aangepast.

In de behandelruimtes kunnen we altijd met behulp van een racket direct beoordelen in hoeverre de techniek van een bepaalde slag al dan niet bepalend is voor de klacht.

Als een tennisser bijvoorbeeld klachten ondervindt aan zijn schouder, dan zal hij een trainingsadvies meekrijgen waarbij bijvoorbeeld de service en de smash niet worden getraind, maar de rest wel.

Voetbal

Een voetballer zou het advies kunnen krijgen de training tot op een bepaald niveau te volgen, maar bijvoorbeeld het partijspel niet mee te doen.

Wij beschikken over een driving range

Golfblessures

Op de driving range van Azzurro Wellness kunnen we de golfswing in detail analyseren.

Afspraak maken
Golf

Een golfer zou in geval van een heupprobleem het advies mee kunnen krijgen zijn voorste been wat meer ‘open’ neer te zetten. Bij Azzurro Wellness beschikken we over een driving-range, waar we de golfswing kunnen bekijken. Dit is een pre in de behandeling van golfgerelateerde klachten.

Onze behandelingen

Uiteraard behandelen wij ook:

De Boog Fysiotherapie Noordwijk