Afspraak maken

Afspraak maken

071 362 25 09

pijl Route | Contact

Behandeling

Bij De Boog Fysiotherapie staat beweging en plezier in beweging centraal. Daarom is onze praktijk gevestigd binnen een accommodatie waar juist bewegen heel goed mogelijk is: het in Noordwijk gesitueerde Azzurro Wellness.

De medewerkers van De Boog zijn als fysiotherapeut echte bewegingsdeskundigen. Bij problemen in het bewegingsapparaat zijn wij met onze expertise de behandelaar bij uitstek om, samen met u, te werken aan het herstel van uw blessure.

 

Waar kan dat beter dan in een omgeving met ruime revalidatiemogelijkheden (zoals een zwembad, uitgebreide fitnessruimtes en met buitenfaciliteiten zoals tennis en golf)?

Daarnaast beschikken wij over twee goed uitgeruste behandelkamers in Azzurro.

Wij behandelen alle klachten aan het bewegingsapparaat en zijn gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten ontstaan door voetbal, tennis en golf. Hierbij maakt De Boog Fysiotherapie gebruik van de nieuwste bewezen behandeltechnieken.

Vooral bij de behandelingen voor rugrevalidatie hebben we in ruime mate onze expertise bewezen.

 


De Boog Fysiotherapie heeft hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars en staan ingeschreven in het centrale kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap Fysiotherapie (KNGF).